Põlvkondade ülesed prototüüpimise töötoad Viimsi Teaduskoolis

Viimsi Teaduskoolis algavad märtsikuus ettevalmistused tööstusliku suunitlusega õppekavade koostamiseks. Selleks toimuvad kolm erinevat prototüüpimise töötuba, kuhu on oodatud Viimsi lapsed alates 12. eluaastast koos vanema(te)gavõi vanavanema(te)ga. Kõik töötoad toimuvad Viimsi Artiumis ning kestavad umbes 2 astronoomilist tundi. Töötubade kõrgeim eesmärk on pakkuda igale osalejale iseseisva õnnestumise individuaalset kogemust.

24. märtsil kell 15.40 ruumis 125 toimub tööstusrobootikasse sissejuhatamise töötuba, milles kasutatakse mehhanotehnika tööstustehnoloogilise roboti automaatika virtuaalversiooni. Töötoa eesmärgiks on pakkudakolmedimensionaalses disainimises esimesi samme tegevale osalejale kompaktne ülevaade sektori võimalustest.

31. märtsil kell 15.00 ruumis 125 toimub tööstusrobootika praktilisse töösse rakendamine. Planeeritud on robotitega erinevate liikumisülesannete läbiviimine, lihtsam programmeerimine ning ülesanded, mis on seotud reaalse katsumise, ehitamise ning ise tegemisega.

Aprillikuus toimub füüsilisest materjalist muusikariista esmaprototüüpimine. Töötoas valmib haamertrumm või löökorel ning igal osalejal on suurepärane võimalus omaloomingut luua enda loodud pillil.

Töötubade formaati ja sisu aitab luua Eesti Leiutajate Liit ning Tallinna Tehnikaülikool. Töötubade läbiviijad on kogenud oma ala spetsialistid. Töötubade toimumisele järgneb peegeldamine ning ootame osalejatelt kindlasti põhjalikku tagasisidet, et kaardistada õppekavade planeerimisel kohaliku kogukonna soovid.

Registreerimine: https://forms.office.com/e/ZXiaWKYmdw

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3uw4eSYtqE2enjwBR85R05-nTEzb-F5Otac5vdJxYLlUQjE4M0lPNkg4TzlaWVVTUUFKUEYxSDhPRy4u&embed=true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *